ZEMLJA LALA, KLOMPI, SIRA, PIVA, VETRENJAČA, DIJAMANATA, DVORACA

AMSTERDAM

Dobrodošli u Amsterdam, glavni grad Holandije, poznat po svojim slikovitim kanalima, bogatoj istoriji, umetnosti i liberalnom duhu. Turistička agencija Sanja Travel je tu da vam pomogne da iskusite čari ovog divnog grada, otkrijete njegove skrivene kutke i provedete nezaboravno putovanje.

Kanali Amsterdama

Amsterdam je poznat kao "Venecija severa" zbog svojih prelepih kanala koji pružaju neodoljiv šarm. Neki od najpoznatijih kanala su Herengracht, Keizersgracht i Prinsengracht, koji su savršeni za šetnju ili vožnju brodom. Pored kanala, ne propustite da posetite i prelepe mostove Amsterdama, poput čuvenog Magere Brug-a.

Muzeji i kulturne atrakcije

Amsterdam je dom nekim od najpoznatijih svetskih muzeja, poput Rijksmuseum-a, Van Gogh muzeja i kuće Ane Frank. Rijksmuseum sadrži ogromnu kolekciju umetničkih dela velikana poput Rembranta, Vermeera i Van Gogha. Van Gogh muzej sadrži najveću kolekciju Van Goghovih slika, dok kuća Ane Frank pruža uvid u život ove hrabre devojčice tokom Drugog svetskog rata.

amsterdam turistički aranžmani agencija

Crvena četvrt i liberalni duh Amsterdama

Amsterdam je poznat po svojoj liberalnoj kulturi i zanimljivim mestima poput Crvene četvrti, gde se nalaze legalizovane prodavnice marihuane i izlozi sa seksualnim radnicima. Poseta ovom delu grada pruža uvid u jedinstveni aspekt holandske kulture, ali se savetuje oprez i poštovanje prema lokalnom stanovništvu i zakonima.

Biciklističke ture i Vondelpark

Biciklizam je deo svakodnevnog života u Amsterdamu, pa zašto ne biste iznajmili bicikl i uživali u istraživanju grada na dva točka? Biciklističke ture su odličan način da vidite najlepše delove grada, uključujući i prelepi Vondelpark, gde možete provesti opuštajuće popodne uživajući u zelenilu i atmosferi.

Istražite Jordaan i De Pijp

Ova dva šarmantna kvarta Amsterdama pružaju autentičan doživljaj lokalnog života. Jordaan je poznat po svojim uskim ulicama, buticima, galerijama i kafićima, dok De Pijp nudi bogatu kulturnu mešavinu, sa živahnim barovima, restoranima i tržnicama. Ne propustite da posetite Albert Cuyp Market, najpoznatiju amsterdamsku tržnicu na otvorenom, gde možete kupiti sve, od sveže hrane do suvenira.

amsterdam turistički aranžmani agencija

Heineken Experience

Ljubitelji piva će uživati u poseti Heineken Experience-u, gde ćete naučiti sve o istoriji ovog čuvenog holandskog brenda i proizvodnji piva. Interaktivna tura kroz staru pivaru uključuje i degustaciju Heineken piva, što ovu avanturu čini nezaobilaznom za sve zaljubljenike u ovaj zlatni napitak.

Izleti van Amsterdama

Amsterdam je odlična polazna tačka za istraživanje šireg područja Holandije. Ukoliko imate više vremena, preporučujemo izlete do susednih gradova i znamenitosti, kao što su slikoviti gradovi Harlem, Delft i Utrecht, vetrenjače Kinderdijk-a, polja tulipana u Keukenhofu ili čak plaže Severnog mora.

amsterdam turistički aranžmani agencija

Sanja Travel je tu da vam pomogne da isplanirate savršeno putovanje u Amsterdam i Holandiju, prilagođeno vašim željama i potrebama. Naš tim stručnjaka će se pobrinuti za sve detalje, od smeštaja do organizacije izleta i tura, kako biste vi mogli da se opustite i uživate u svim čarima ovog prelepog grada.

NAŠA PONUDA

Brza rezervacija aranžmana i smeštaja

REZERVIŠITE ARANŽMAN

Ukoliko imate pitanje, želite dodatne informacije o našim ponudama i aranžmanima ili želite da rezervišete svoj odmor, slobodno nas kontaktirajte putem naše kontakt forme. Naš tim agenata sa iskustvom je tu da vam pruži sve potrebne informacije i pomogne vam da pronađete idealan odmor za vas i vašu porodicu.

    AMSTERDAM – 9 DANA/4 NOĆENJA

    OBILASCI: Prag – Krstarenje Vltavom – Amsterdam – Zaanse Schans – Volendam – ostrvo Marken – Hag – Ševeningen – Roterdam – Krstarenje kanalima Amsterdama – Minhen – Dvorac Nimfenburg