ŠPANIJA LETO 2024. - POPULARNO TURISTIČKO ODREDIŠTE

ŠPANIJA

ANDALUSIA

SAVRŠENE PLAŽE I ODLIČAN PROVOD

TEROMOLINOS COSTA DEL SOL

Sanja Travel sa zadovoljstvom vam nudi nezaboravne aranžmane za letovanje u prelepom španskom mestu Toremolinos. Neka vaš odmor postane nezaboravno iskustvo, uz obilje sunca, kristalno čistog mora i bogate španske kulture.

Toremolinos je popularno turističko odredište na Costa del Sol, koje se nalazi u prelepom regionu Andaluzija, u južnom delu Španije. Poznat po svojim predivnim plažama, mediteranskom šarmu i bogatoj istoriji, Toremolinos je idealno mesto za sve one koji žele da upoznaju špansku kulturu, a ujedno se i opuste na sunčanim obalama Sredozemnog mora.

španija letovanje agencija

Naše letovanje u Toremolinosu uključuje smeštaj u modernim i komfornim hotelima i apartmanima, koji su smešteni u blizini plaža i živopisnih šetališta. U ponudi imamo kako all-inclusive aranžmane, tako i samostalne opcije koje vam omogućavaju da sami istražujete ovo prelepo mesto i njegove okolne atrakcije.

Plaže u Toremolinosu su jedne od najlepših na Costa del Sol, sa finim zlatnim peskom i tirkizno plavim morem. Na raspolaganju su vam razni sportovi na vodi, kao što su skijanje na vodi, vožnja čamcem, kao i brojne druge aktivnosti koje će upotpuniti vaš boravak.

U Toremolinosu možete istražiti i zanimljivu istoriju i kulturu Andaluzije, posetom starom delu grada, gde ćete naići na autentičnu špansku arhitekturu i uživati u tradicionalnim španskim specijalitetima, kao što su tapas, paella i sangria.

U blizini Toremolinosa nalazi se prelepi Malaga, koji je lako dostupan javnim prevozom ili izletima koje organizuje naša agencija. Ovaj istorijski grad nudi brojne kulturne znamenitosti, muzeje i galerije koje će obogatiti vaše putovanje i upoznati vas sa španskom istorijom i kulturom.

Ne propustite priliku da otkrijete čari Toremolinosa i Španije uz našu turističku agenciju! 

ZA VAŠ SAVRŠEN ODMOR U ŠPANIJI

Hotel Apartamentos Bajondillo

4 zvezdice hotel

Apartmani Bajondillo se nalaze pored plaže u Toremolinosu. Imaju bazen na otvorenom i besplatan bežični internet. Svi apartmani imaju sopstvenu terasu, a sa pojedinih terasa pruža se pogled na more. Smeštajne jedinice sadrže malu kuhinju sa pločom za kuvanje i frižiderom. Gostima je na raspolaganju izbor jastuka. U kompleksu postoji i samouslužna perionica veša. Bazen kompleksa Bajondillo okružuju vrtovi sa ležaljkama i sezonski bar. Osoblje organizuje raznovrsne zabavne programe tokom dana i večeri, uključujući živu muziku. Malaga se nalazi na svega 16 km od kompleksa. Najbliži aerodrom je Aerodrom Malaga, udaljen 8 km.

MAJORKA

KOSTA BRAVA