VRASNA LETO 2024. - IDEALNO MESTO ZA PORODIČNI ODMOR

NEA VRASNA

Nea Vrasna je letovalište koje se nalazi na oko 70 km istočno od Soluna i isto toliko zapadno od Kavale i Tasosa. Smeštena na dva kilometra od novog autoputa (Solun – Kavala), izmedju Asprovalte i Stavrosa, na svega četrdesetak kilometara od Svete Gore i Uranopolisa, predstavlja idealnu lokaciju za pravi porodični odmor, ali i polaznu tačku za mnoge izlete i obilazak mnogih plaža u okolini. Prelepa duga peščana plaža, čisto i toplo more, tradicionalno ljubazni domaćini, garancija su da ćete uživati u letnjim čarolijama i odmoru sa porodicom i prijateljima.

Nea Vrasna se ponosi svojom kristalno čistom vodom i prelepim plažama sa zlatnim peskom koje se prostiru duž obale. Plaže su nagrađene Plavom zastavom, što garantuje čistoću i kvalitet vode, a za ljubitelje vodenih sportova tu su i razni sadržaji kao što su vožnja skuterima, pedaline i paraglajding.

Za one koji žele da istražuju bogatu istoriju i kulturu ovog kraja, nezaobilazna je poseta antičkom gradu Stagira, rodnom mestu velikog filozofa Aristotela. Nalazi se na samo 35 km od Nea Vrasne i pruža fantastičan pogled na more.

vrasna aranzmani za leto grcka

Nedaleko od Nea Vrasne nalazi se i manastir Svetog Đorđa, smešten u planinama, koji datira iz 19. veka. Poseta ovom manastiru pruža jedinstven doživljaj mira i tišine, uz divan pogled na okolinu.

Ako ste ljubitelj prirode, preporučujemo posetu Nacionalnom parku Kerkini, gde možete uživati u bogatoj flori i fauni, kao i u brojnim aktivnostima poput vožnje bicikla, jahanja konja ili posmatranja ptica.

VELIKI IZBOR SMEŠTAJNIH JEDINICA

VRASNA ARANŽMANI

VILA
FILOXENIA EVGENIA

VILA ZANET
PALACE