VRAHOS LETO 2023. - BISER EPIRSKOG REGIONA

VRAHOS

Na pola puta izmedju Parge i Preveze, na zanosnoj obali Jonskog mora, leži Vrachos. Ova novootkrivena destinacija, je pravi biser Epirskog regiona i mali raj za turiste. Ljubitelji prirode i mirnijeg odmora, bez gužve i galame ovde će pronaći idealno mesto za odmor.

Mestom dominira fantastična široka, peščana plaža, duga preko 3 km. Kristalno čisto more, i bujna vegetacija upotpunjuju lepotu ove regije. Uz šetalište nailazite na brojne kafiće, restorane i taverne.

vrahos letovanje grcka

Vrahos, predivno mesto na obali Egejskog mora, predstavlja savršen izbor za porodično letovanje u Grčkoj. Ovaj slikoviti gradić, poznat po svojoj dugoj peščanoj plaži i tirkiznom moru, pruža opuštajući odmor za sve uzraste.

Naša turistička agencija nudi raznovrsne aranžmane za letovanje u Vrahosu, sa fokusom na udoban smeštaj i mnoštvo aktivnosti za celu porodicu. Bilo da tražite moderne hotele ili tradicionalne apartmane, mi ćemo vam pomoći da pronađete idealno mesto za vaš boravak.

Vrahos nudi brojne mogućnosti za zabavu i rekreaciju, uključujući razne vodene sportove, vožnje čamcem i biciklizam. Posetite obližnje ribarsko selo Loutsa, gde možete uživati u autentičnim grčkim tavernama, koje nude svežu ribu i morske plodove.

Ovaj idilični gradić takođe je savršena polazna tačka za obilazak lokalnih atrakcija. Posetite istorijski značajne lokalitete, kao što su Nikopolis i arheološki muzej u Prevezi, i upoznajte se sa bogatom prošlošću ovog područja.

Nemojte propustiti i obližnji Acheron, mitološku reku koja prolazi kroz prelepe kanjone. Ovde možete uživati u raftingu, kanuingu i šetnjama kroz prirodu.

VELIKI IZBOR SMEŠTAJNIH JEDINICA

VRAHOS ARANŽMANI