POLIHRONO LETO 2024. - KKRISTALNO ČIST ZALIV TORONEOS

POLIHRONO

Polihrono se nalazi na poluostrvu Kasandra na Halkidikiju. Od Soluna je udaljeno 98 km jugoistočno, smešteno u kristalno čistom zalivu Toroneos, okruženo bogatom vegetacijom. Poseduje dugu peščanu plažu sa postepenim ulaskom u more, što je veoma pogodno za decu. Puno Sunca i prirodnih lepota, dobra snabdevenost, srdačnost i gostoljubivost domaćina, garancija su za dobar odmor, prijatno druženje i zdravu rekreaciju u rajskoj prirodi. Polihrono je mirnije mesto I važi za jedno od najčistijih u Grčkoj, uključujući I čistoću mora. U mestu postoje ambulanta, apoteka, pošta, mnoštvo supermarketa, hotela, taverni, kafića, barova, pekara, picerija…

platamon grcka letovanje agencija

Osim prelepih plaža, Polihrono nudi i raznovrsne sadržaje za sve generacije. Posetite tradicionalne taverne i restorane gde možete uživati u ukusnim grčkim specijalitetima, kao što su suvlaki, moussaka i giros. Ljubitelji šopinga će uživati u brojnim prodavnicama sa autentičnim grčkim proizvodima i suvenirima.

U okolini Polihrona nalaze se brojne zanimljive atrakcije i prirodne lepote koje možete istražiti na organizovanim izletima koje naša agencija nudi. Posetite tradicionalna sela, antičke lokalitete i uživajte u prelepim pejzažima planina i borovih šuma.

Ne propustite priliku da upoznate čarobni svet Polihrona i Halkidikija uz našu turističku agenciju. Rezervišite svoje letovanje u Polihronu već danas i provedite nezaboravne trenutke uživajući u grčkom gostoprimstvu i lepotama ove jedinstvene destinacije.

VELIKI IZBOR SMEŠTAJNIH JEDINICA

POLIHRONO ARANŽMANI

VILA
PALM BEACH

VILA
CRISTAL MAGIC

VILA
GALINI SUPERIOR

VILA
PANAJOTIS

VILA ATHANASIOS
VILLAGE 1