PARALIJA LETO 2024. - DUGE PEŠČANE PLAŽE I ZNAMENITOSTI

PARALIJA

Paralija se nalazi u podnožju planine Olimp, na 70 km od Soluna i 6 km od grada Katerini. Izuzetno popularno letovalište kao zbog predivnih peščanih plaža sa sitnim belim peskom, tako i zbog bogatog sadržaja koje nudi: ulice prepune butika, restorana, kafića, diskoteka. Idealna je za mlade jer je noćni provod zagarantovan. Naročito je pogodna za porodice sa malom decom, jer se plićak na peščanoj plaži prostire i do 50 metara

Paralija je prelepo letovalište smešteno na obali Egejskog mora. Ovo mesto je idealno za sve one koji žele da provedu svoj odmor na prelepim plažama, uživaju u kristalno čistom moru i posete neke od najlepših znamenitosti u Grčkoj.

Sanja Travel turistička agencija nudi širok izbor smeštaja u Paraliji, uključujući apartmane i vile. Svi smeštaji su opremljeni najmodernijim sadržajima i nude izvanrednu uslugu.

Paralija nudi mnoge aktivnosti za turiste svih uzrasta, uključujući vodene sportove, vožnju bicikla, ribolov i šetnje obalom. Tu su i brojne kafiće, restorani i barovi gde posetioci mogu probati tradicionalnu grčku hranu i pića.

Mesto Paralija je takođe poznato po svojim kulturnim atrakcijama, uključujući crkve, muzeje i antička nalazišta. Ovo je savršena destinacija za sve one koji žele da istraže istoriju i kulturu Grčke. Zbog svega ovoga vaš boravak u Paraliji biti nezaboravan. Naš tim stručnjaka će se pobrinuti da vam organizujemo savršeno letovanje po vašoj meri. Kontaktirajte nas danas i rezervišite svoj odmor u Paraliji.

VELIKI IZBOR SMEŠTAJNIH JEDINICA

PARALIJA ARANŽMANI

VILA
TEO NEW

VILA
ATLANTIS INN

VILA
MAKEDONIA BEACH

VILA
VIP SUITES