OLYMPIC BEACH LETO 2024. - IDELAN ZA PORODICE SA MALOM DECOM

OLYMPIC BEACH

Olympic beach je letovalište u podnožju planine Olimp, na obali Egejskog mora. Udaljen je 70 km od Soluna, 8 km od grada Katerini i svega 2 km od Paralije. Olympic beach odlikuje prijatna klima, velika peščana plaža, mnoštvo prodavnica i restorana. Pešačka zona je prepuna butika, taverni, barova, rent-a-car agencija, a ima i dobro snabdevenih supermarketa, poslastičarnica i pekara. Namenjen je onima koji žele da provedu miran odmor, a naročito se preporučuje porodicama sa manjom decom.

olympic beach grčka letovanje aranžmani

Naša agencija vam nudi širok spektar smeštajnih kapaciteta, od vila do udobnih apartmana, koji će zadovoljiti sve vaše potrebe i želje. Uživajte u prelepim pejzažima, šetnjama pored mora, poseti arheološkim lokalitetima i upoznavanju bogate istorije ovog područja.

Zaronite u osvežavajuće vode Egejskog mora, sunčajte se na zlatnim plažama ili se jednostavno opustite uz koktel u nekom od mnogobrojnih kafića i barova. Ne propustite priliku da probate autentične grčke specijalitete, poput suvlakija, musake i jemista, koji će zadovoljiti i najzahtevnija nepca.

Ne čekajte ni trenutak duže, prepustite se čarima Olympos Beach-a i uživajte u letovanju iz snova. Naša turistička agencija će se pobrinuti za sve, kako bi vaš odmor bio nezaboravan i ispunjen predivnim uspomenama koje ćete dugo pamtiti.

VELIKI IZBOR SMEŠTAJNIH JEDINICA

OLYMPIC BEACH ARANŽMANI

VILA
MARSODIN

VILA
GRAND
ZIVANOVIC