LETO U ASPROVALTI 2024. - ZLATNE PLAŽE I KRISTALNO ČISTO MORE

ASPROVALTA

Asprovalta se nalazi na oko 70 km istočno od Soluna na putu za Kavalu. Asprovalta pripada opštini Svetog Đorđa i oblasti Soluna, od Stavrosa je udaljena samo 4 km. Obala ovog modernog turističkog gradića je godinama nagrađivana plavom zastavom Evropske unije. Savršeno sređena plaža i usluga u samom gradu, zabava i smeštaj u izabranim vilama, kulturne manifestacije koje organizuju meštani, privlači i one najprobirljivije. Asprovalta je idealno mesto za porodice sa decom i one koji žele miran odmor. čarolijama i odmoru sa porodicom i prijateljima.

asprovalta letovanje grčka aranžman

Asprovalta nudi bogat izbor sadržaja za sve uzraste i interese, uključujući kilometarske peščane plaže, tradicionalne taverne, prodavnice suvenira, kao i sportske i zabavne sadržaje. Dug šetalište uz obalu, sa prelepim pogledom na more, pruža mogućnost za opuštajuće šetnje, dok su brojni kafići i restorani idealni za uživanje u grčkim specijalitetima i lokalnim vinima.

Ukoliko ste avanturističkog duha, možete iskoristiti mogućnosti za planinarenje, biciklizam ili istraživanje obližnjih istorijskih lokaliteta, kao što su antički grad Filipi i manastir Sveti Đorđe.

Naše ljubazno i stručno osoblje turističke agencije je tu da se pobrine za sve vaše potrebe i učini vaš odmor nezaboravnim. Sa velikim izborom smeštaja, od hotela do privatnih apartmana, garantujemo vrhunski kvalitet i komfor.

Ne čekajte, rezervišite svoje letovanje u Asprovalti i prepustite se čarima ovog prelepog grčkog raja!

VELIKI IZBOR SMEŠTAJNIH JEDINICA

ASPROVALTA ARANŽMANI

VILA ALEXANDRA STUDIOS

VILA
PANAGIOTA

VILA
PANORAMA