DINAMIČNA I FASCINANTNA PRESTONICA RUMUNIJE

BUKUREŠT

Otkrijte čari Bukurešta, dinamične i fascinantne prestonice Rumunije, poznate kao "Mali Pariz" zbog svoje raskošne arhitekture i elegancije. Sa svojom bogatom istorijom, živahnom kulturom i sjajnim znamenitostima, Bukurešt je savršena destinacija za nezaboravan odmor.

Započnite svoje putovanje kroz Bukurešt obilaskom starog grada, gde ćete pronaći brojne istorijske zgrade, crkve i muzeje koji pričaju priče o burnoj prošlosti ovog grada. Ne propustite posetu Palati Parlamenta, drugoj najvećoj zgradi na svetu, koja impresionira svojom veličinom i raskoši.

Šetajte širokim bulevarima, kao što je Bulevar Unirii, koji vas vodi do impozantnog Trga slobode, okruženog značajnim zgradama i spomenicima. Uživajte u razgledanju prelepih parkova, poput Parka Herastrau ili Parka Carol, gde možete provesti opuštajuće trenutke u zelenilu i uživati u prirodi.

bukurešt putovanja aranžman

Bukurešt je dom brojnih muzeja i galerija koje odišu kulturom i umetnošću. Posetite Muzej seljačke umetnosti, Muzej savremene umetnosti ili Nacionalni istorijski muzej Rumunije, gde ćete upoznati raznovrsnost rumunske kulture i tradicije.

Gastronomska scena Bukurešta će vas oduševiti svojom raznolikošću i autentičnošću. Probajte tradicionalna rumunska jela u lokalnim restoranima ili uživajte u internacionalnoj kuhinji u modernim bistroima. Ne propustite priliku da probate rumunsko vino, poznato po svojoj kvaliteti i jedinstvenim sortama.

Noćni život Bukurešta pruža raznovrsne opcije za svakoga - od tihih barova i pubova, preko živahnih klubova, do koncerata i pozorišnih predstava. Upoznajte se sa lokalnom muzičkom scenom ili provedite veče uz tradicionalnu rumunsku muziku i folklor.

bukurešt putovanja aranžman

U blizini Bukurešta nalaze se brojna turistička odredišta koja možete istražiti, kao što su prelepi dvorci Peleš i Bran, planine Karpata ili slikoviti srednjovekovni gradovi Transilvanije.

Posetite Bukurešt i upustite se u avanturu otkrivanja ovog uzbudljivog i raznolikog grada. Rezervišite svoj odmor već danas i doživite sve čari koje nudi prestonica Rumunije!

Brza rezervacija aranžmana i smeštaja

REZERVIŠITE ARANŽMAN

Ukoliko imate pitanje, želite dodatne informacije o našim ponudama i aranžmanima ili želite da rezervišete svoj odmor, slobodno nas kontaktirajte putem naše kontakt forme. Naš tim agenata sa iskustvom je tu da vam pruži sve potrebne informacije i pomogne vam da pronađete idealan odmor za vas i vašu porodicu.