Eržebet centar sa ukupno 21 bazenom

BANJA U MORAHALOMU

Eržebet centar ima ukupno 21 bazen, 6 na otvorenom, 15 u zatvorenom delu. Bazen za plivanje je na otvorenom delu. Novije je gradnje, sa raznovrsnim vodenim sadržajem i idealan je za sve uzraste, naročito za porodične posete i celodnevni boravak. U sastavu centra se nalazi aqua park koji radi tokom cele godine. Pored wellness & spa i zabavnog sadržaja, zbog lekovite vode i terpaijskih usluga koje se nude, centar je blagotvoran kod širokog spektra zdravstvenih tegoba. Morahalom se nalazi u blizini granice sa Srbijom, te se brzo i lako stiže. (Sadržaj : bazen za plivanje 33m, relaksirajući vodeni sadržaj, lekovita termalna banjska voda, finska sauna, infrared sauna, aroma sauna, parno kupatilo, slana soba, kneipp, hidromasaže, terapijske usluge, aqua park, sadržaj za decu, masaže).

Turistička agencija Sanja Travel sa zadovoljstvom Vam predstavlja jedinstvenu ponudu za posetu banji Morahalom i Eržebet centru sa bazenima u Mađarskoj. Ovo je savršena prilika da se opustite i uživate u blagodetima termalnih voda, kao i u prelepom ambijentu ovog popularnog lečilišta.

Banja Morahalom se nalazi na jugu Mađarske, u blizini granice sa Srbijom, i jedno je od najpoznatijih lečilišnih centara u regionu. Poznata je po svojim prirodnim termalnim izvorima koji imaju blagotvorno dejstvo na zdravlje i opšte stanje organizma. Naša agencija će Vam obezbediti udoban prevoz do banje i smeštaj u jednom od modernih hotela u samom kompleksu.

Eržebet centar sa bazenima nudi niz sadržaja koji će zadovoljiti sve Vaše potrebe. Tu se nalaze razni bazeni sa termalnom vodom, hidromasažnim uređajima, vodenim slapovima, gejzirima i raznim vrstama podvodnih masaža. Takođe, na raspolaganju su Vam saune, parna kupatila, solarijumi i teretana, kao i stručni tim masera i fizioterapeuta koji će Vam pružiti kvalitetne tretmane i masaže.

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku da provedete nezaboravne trenutke u banji Morahalom i Eržebet centru, okruženi prelepom prirodom i vrhunskim sadržajima. Posetite našu agenciju ili nas kontaktirajte putem telefona ili e-maila kako biste rezervisali svoje mesto na jednom od naših izleta. Očekuje Vas opuštanje, uživanje i vrhunski provod u Eržbet centru.