BANJA U MORAHALOMU

Eržebet centar ima ukupno 21 bazen, 6 na otvorenom, 15 u zatvorenom delu. Bazen za plivanje je na otvorenom delu. Novije je gradnje, sa raznovrsnim vodenim sadržajem i idealan je za sve uzraste, naročito za porodične posete i celodnevni boravak. U sastavu centra se nalazi aqua park koji radi tokom cele godine. Pored wellness & spa i zabavnog sadržaja, zbog lekovite vode i terpaijskih usluga koje se nude, centar je blagotvoran kod širokog spektra zdravstvenih tegoba. Morahalom se nalazi u blizini granice sa Srbijom, te se brzo i lako stiže. (Sadržaj : bazen za plivanje 33m, relaksirajući vodeni sadržaj, lekovita termalna banjska voda, finska sauna, infrared sauna, aroma sauna, parno kupatilo, slana soba, kneipp, hidromasaže, terapijske usluge, aqua park, sadržaj za decu, masaže).

PLAN IZLETA

BANJA ERŽEBET- MORAHALOM

JEDNODNEVNI IZLET- CEO DAN SPA DAN

Termin: maj/ POLAZAK iz Banovaca, Batajnice , Stare Pazove

       

Morahalom je grad koji se nalazi oko 20 km jugozapadno od Segedina i oko 15 km od graničnog prelaza Horgoš i ima oko 6000 stanovnika. Banja Eržebet u Morahalomu sa svojih 14 pokrivenih i 9 otvorenih bazena, sa lečilištem i wellnes uslugama, infra i finskom saunom i povoljnim cenama tokom čitave godine očekuje svoje goste. Voda koja stiže sa dubine od 660 metara topla je 39.5 stepeni Celzijusovih, sadrži alkali hloride i jod i služi za  lečenje oboljenja kičme, reume mišića i lečenje ginekoloških problema. Ukupna površina bazena dostiže 2.200 m2. Lekoviti bazeni pune se isključivo lekovitom vodom bez dodavanja hemikalija. Bazene čine privlačnim ugrađene hidromasaže za ramena i leđa, a pored toga tuš i vodopadi sa raznim elementima. Banja pruža mogućnost zabave, uživanja i dobrog provoda za sve uzraste, a za dobru hranu brine čarda koja se nalazi u sastavu banjskog kompleksa.

 

Polazak u 06.00h . Vožnja autoputem ka Morahalomu sa usputnim zadržavanjima na graničnim prelazima i potrebnim pauzama. Dolazak do banje u prepodnevnim časovima. Kupanje u otvorenim i zatvorenim bazenima, korišćenje saune i ostalih sadržaja prema individualnom interesovanju. Boravak u banji do popodnevnih časova kada je predviđen polazak. Poseta hipermarketima Auchan (bivša Cora), Metro, Praktiker. Slobodno vreme u hipermarketu. Polazak oko 19 časova. Nastavak putovanja ka Batajnici. Dolazak u kasnim večernjim časovima.

 

CENA ARANŽMANA PO OSOBI :  25 eur

         Eržebet Morahalom banja 4* www.erzsebetfurdo.morahalom.hu

 

              CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:

              – prevoz turističkim autobusom ( AC, dvd )

                – celodnevno korišćenje termalnih bazena – ulaznicu

               – putno zdravstveno osiguranje

                – odlazak do hipermarketa Aushan, Praktiker i Metro          

                – usluge predstavnika agencije

                – troškove organizacije i vođenje puta

 

              CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE: 

 

             – individualne putnikove troškove i druge nepomenute usluge

             

                NAČIN  PLAĆANJA: Gotovinski isplaćeno 7 dana pre putovanja

 Aranžman je rađen na bazi minimum 45 plativih putnika

SerbianEnglishRussianGermanSpanishItalian