Prikaz 1–12 od 20 rezultata

VILA ANTI 1

Vila se nalazi blizu plaže, na udaljenosti od oko 50 metara od plaže. Vila raspolaže apartmanima predviđenim za smeštaj tri osobe na prvom spratu (grčki bračni i standardni krevet u spavaćem delu), duplex apartmanima predviđenim za smeštaj šest odraslih osoba na drugom spratu vile (dve spavaće sobe, obe sa grčkim bračnim i standardnim krevetom), dok se u niskom prizemlju nalaze  apartmani predviđeni za smeštaj tri osobe (grčki bračni i standardni krevet u spavaćem delu). Svi apartmani su klimatizovani (bez doplate) i poseduju kuhinjski deo opremljen za predviđen broj osoba, TWC, TV, kao i terasu sa garniturom za sedenje.

VILA ARISTIDIS

U sklopu vile Aristidis nalazi se bazen sa ležaljkama i suncobranima koji su besplatni za goste vile, recepcija, lobi, Caffe Bar sa WiFi internetom kao i ispred objekta igraonica za decu. U dvorištu vile nalaze se i tuševi, toalet, kao i prostorija za poslednji dan boravka. Vila Aristidis poseduje dvadeset dve smeštajne jedinice (dvokrevetni, trokrevetni studiji, četvorokrevetni apartmani kao i šestokrevetni duplex).  

VILA ATHANASIOS VILLAGE 1

Athanasios Village je kompleks sa bazenom na plaži. Kompleks je smešten u prelepom i mirnom mediteranskom okruženju, na samoj obali u centralnom delu Polihrona. U njegovom sastavu je lobi sa recepcijom, pet vila, kao i otvoreni bazen sa ležaljkama i odvojenim delom za najmlađe. Višegodišnje iskustvo naše agencije pokazuje da Athanasios Village iz godine u godinu opravdava poverenje svojih gostiju i da je sa razlogom jedan od najpopularnijih smeštaja u Polihronu. Peščana plaža, gostoprimstvo domaćina i idilična atmosfera, predstavlja pravi izbor za porodice sa decom.

VILA CRISTAL MAGIC

Vila Cristal Magic  nalazi se na 300m od plaže, iznad crkve, preko puta vile Mariana. Vila raspolaže 1/2, 1/3 studijima Svi studiji sadrže opremljenu kuhinju, kupatilo, TV, terasu, klima uređaj. Vila poseduje internet. Gosti samim odrŽavaju higijenu tokom boravka. Ne poseduje peškire. Korišćenje klima uređaja nije uračunato u cenu aranžmana (doplaćuje se 5 eura dnevno).

VILA FANIS 1

Vila Fanis 1 je smeštena na plaži, u okviru kompleksa Fanis. Vila Fanis 1 raspolaže studijima predviđenim za smeštaj tri osobe (tri standardna kreveta), četiri osobe (tri standardna kreveta i kauč na razvlačenje) i apartmanima predviđenim za smeštaj četiri osobe (dva standardna kreveta u spavaćoj sobi, dva standardna kreveta u kuhinjskom delu), kao i dupleks apartmanima predviđenim za smeštaj četiri osobe (dve spavaće sobe, u jednoj grčki bračni krevet, a u drugoj dva standardna kreveta). Studiji i apartmani imaju direktan ili bočni pogled ka moru ili pogled ka dvorištu. Svi studiji i apartmani su smešteni na visokom prizemlju i 1.spratu, klimatizovani su (bez doplate), poseduju opremljen kuhinjski deo za predviđen broj osoba, TV, TWC i peškire, terasu sa garniturom sa sedenje kao i mogućnost parkiranja na parkingu u blizini kompleksa Fanis. Poseban ugođaj koji gostima omogućava smeštaj u ovoj vili je direktan ili bocni pogled na more i bazen koji se pruža sa vecine terasa. Vila je pravi izbor za porodice sa malom decom.  

VILA FANIS 2

Vila Fanis 2 je smeštena na plaži, u okviru kompleksa Fanis. Vila Fanis 2 raspolaže studijima predviđenim za smeštaj tri osobe (grčki bračni i standardni krevet) i apartmanima predviđenim za smeštaj četiri osobe (grčki bračni krevet u spavaćoj sobi, dva standardna kreveta u kuhinjskom delu). Pojedini studiji i apartmani imaju direktan ili bočni pogled ka moru dok neki od njih imaju pogled ka dvorištu. . Svi studiji i apartmani imaju mogućnost parkiranja na parkingu u blizini kompleksa Fanis. U okviru ovog objekta su i Premium studiji sa direktnim pogledom ka moru, smešteni u prizemlju i na 1.spratu. Studiji su prostrani i moderno opremljeni. Studiji u prizemlju imaju enterijer u kamenom stilu koji pruza poseban ugodjaj. U nekim postoji mogucnost pomocnog kreveta za dete do 4 godine. Svi studiji i apartmani su smesteni na visokom prizemlju i 1.spratu, klimatizovani su (bez doplate), poseduju opremljen kuhinjski deo za predviđen broj osoba, TV, TWC i peškire, kao  i terasu sa garniturom sa sedenje. Poseban ugođaj koji gostima omogućava smeštaj u ovoj vili je direktan ili bocni pogled na more i bazen koji se pruža sa vecine terasa. Vila je pravi izbor za porodice sa malom decom.

VILA GALINI GARDEN

Vila je smeštena na plaži, sa direktnim pogledom na more.. Vila raspolaže apartmanima I dupleks apartmanima, namenjenim za smeštaj četiri ili pet osoba, smeštenim u prizemlju.  Apartmani poseduju  opremljen kuhinjski deo, kupatilo/wc, prostor sa garniturom za sedenje sa direktnim pogledom na more, TV, Wi-fi (dostupan od 01.06) i klima uređaj  (uključen u cenu aranžmana).Na pomoćnom ležaju može da spava dete do 7 godina. U duplex apartmanu nije dozvoljeno da se smeste dve porodice.

VILA GALINI SUPERIOR

Vila se nalazi u prvom redu, na oko 20 metara udaljenosti od mora. Vila raspolaže studijima za smeštaj tri ili četiri osobe, koji se nalaze na prvom ili drugom spratu I imaju direktan ili bočni pogled na more.  Sve smeštajne jedinice  poseduju  opremljen kuhinjski deo, kupatilo/wc, terasu, TV, Wi-fi (dostupan od 01.06) i klima uređaj  (uključen u cenu aranžmana). U neposrednoj blizini vile nalazi se bar u kome se možete opustiti I uz konzumaciju pića koristiti ležaljke na plaži.Na pomoćnom ležaju može da spava dete do 7 godina  

VILA KOSMAS

Vila Kosmas nalazi se na samo 30 metara od plaže i desetak metara od glavne šetališne ulice u Polihronu, ali zaklonjena od buke, pa je preporučujemo porodicama sa decom. U ponudi imamo šesnaest dvokrevetnih studija, dvokrevetne studije sa pomoćnim ležajem i trokrevetne studije, koji su smešteni u prizemlju i na prvom spratu. Svi studiji su delimično renovirani za sezonu 2018. i okrenuti su ka bazenu.  

VILA KOSMAS

Vila Kosmas nalazi se na samo 30 metara od plaže i desetak metara od glavne šetališne ulice. U ponudi imamo dvokrevetne studije sa mogućnošću dodavanja pomoćnog ležaja i trokrevetne studije, koji su smešteni u prizemlju i na prvom spratu. Svi studiji su delimično renovirani za sezonu 2018. i okrenuti su ka bazenu. Vila Kosmas poseduje bazen sa ležaljkama za goste vile i prostrano dvorište. Iza vile se nalazi prostrani parking. U sklopu dvorišta nalazi se letnjikovac sa roštiljem, koji je gostima na raspolaganju, gde se mogu družiti i opustiti. Dvokrevetni i dvokrevetni studiji sa pomoćnim ležajem sastoje se od kuhinjskog i spavaćeg dela u kome su smeštena dva standardna ili dva standardna i pomoćni ležaj, prostorije su spojene hodnikom i nisu razdvojene vratima. Trokrevetni studiji sastoje se od kuhinjskog i spavaćeg dela u kome su smeštena tri standardna ležaja, prostorije su spojene hodnikom i nisu razdvojene vratima.  Sve smeštajne jedinice poseduju prostrane terase sa pogledom na bazen, čajnu kuhinju (frižider, mini električni šporet i posuđe) TV-om, WiFi-jem i klima uređajem čije korišćenje nije uračunato u cenu najma.

VILA LAKIS 1

Vila Lakis 1 se nalazi na samo 100 metara od plaže i na par minuta hoda od centra Polihrona. Vila Lakis 1 ima dvanaest moderno opremljenih trokrevetnih i četvorokrevetnih studija koji se nalaze na prvom i drugom spratu objekta. U dvorištu vile se nalazi parking, tuš, toalet, uređen deo za dečju igru i prostorija za kofere za poslednji dan boravka. Uz ljubazne domaćine i odličnu lokaciju, vaš boravak u Polihronu će biti potpun i prijatan.  

VILA LAKIS 1

Vila Lakis 1 se nalazi na samo 100 metara od plaže i na par minuta hoda od centra Polihrona. Vila ima moderno opremljene trokrevetne i četvorokrevetne studije koji se nalaze na prvom i drugom spratu objekta. U dvorištu vile se nalazi parking, tuš, toalet, uređen deo za dečju igru i prostorija za kofere za poslednji dan boravka.  Svi studiji su opremljeni čajnom kuhinjom (mini električni rešo, frižider, osnovno posuđe) koja je namenjena za pripremu lakih obroka, kupatilom, klimom koja je uračunata u cenu najma, SAT TV-om, WiFi i peškirima. U četvorokrevetnim studijima nalaze se dva francuska kreveta, veliki frižider i mini električni rešo, dok je u trokrevetnim studijima francuski i standardni krevet, manji frižider. Posteljina i peškiri se menjaju svakog petog dana, dok je čišćenje jednom, na dan smene.