Prikaz 1–12 od 15 rezultata

JJ APARTMENTS

Vila JJ Apartments je poznati objekat, koji se nalazi u samom centru Pefkohorija, na 80 metara od plaže. U neposrednoj blizini nalaze se mnogobrojne taverne, marketi, poslastičarnice. U našoj ponudi imamo dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne studije u visokom prizemlju i na drugom spratu. Vila poseduje lift.

NANNI APARTMANI

Vila Nani nalazi se na 400m od centra Pefkohorija i na desetak minuta laganim hodom od plaže. U blizini vile se nalaze dva velika super marketa kao i nekoliko pekara i kafića. Vila poseduje četvorokrevetne apartmane i studije koji su moderno opremljeni sa zasebnim ulazima. Smeštajne jedinice nalaze se u visokom prizemlju i na prvom spratu. Vila nema obezbeđen parking.

VILA ANNA

Vila Anna nalazi se preko puta naše poznate vile Nevenakis, na 400 metara od plaže i 400 metara od samog centra Pefkohorija. Vila Anna poseduje prostrano, travnato dvorište. Vila nema privatni parking, ali ispred vile ima prostor za parkiranje. Opremljeni apartman koji se nalaze u prizemlju, pružaju gostima potpunu udobnost.

VILA DIANA

Objekat se nalazi blizu plaže, na oko 100 metara udaljenosti od plaže. Diana je hotel apartmanskog tipa, raspolaže studijima predviđenim za smeštaj dve osobe (dva standardna kreveta), studijima predviđenim za smeštaj tri osobe (grčki bračni i standardni krevet), kao i dupleks apartmanima predviđenim za smeštaj četiri osobe (dve spavaće sobe, svaka sa po dva standardna kreveta, s tim da se samo u jednoj od soba nalaze TV i klima uređaj, trpezarijski deo sa stolom za ručavanje i rolo čajnom kuhinjom). Svi studiji i apartmani su klimatizovani (uz doplatu na licu mesta), smešteni na visokom prizemlju, prvom i drugom spratu i poseduju rolo čajnu kuhinju opremljenu za predviđen broj osoba koja se u studijima nalazi u hodniku ili u spavaćoj sobi, TWC i peškire, TV, kao i terasu sa garniturom za sedenje. Na drugom spratu vile nalaze se novoizgrađeni studiji, završeni u aprilu 2017. godine, orijentisani ka dvorištu ili ka moru. Gosti su obavezni da se pridržavaju hotelskih pravila. Kuhinje u studijima i apartmanima nisu predviđene za spremanje jela sa teškim ili neprijatnim mirisima. Gostima četvorokrevetnih apartmana je obezbeđen parking prostor za putnička vozila visine do 165cm.

VILA ELENA

Vila se nalazi na oko 60 metara udaljenosti od plaže. Vila raspolaže studijima predviđenim za smeštaj dve osobe (dva standardna kreveta) i studijima predviđenim za smeštaj tri osobe (grčki bračni i standardni krevet). Svi studiji su klimatizovani (uz doplatu na licu mesta), smešteni na drugom spratu i poseduju opremljen kuhinjski deo za predviđen broj osoba, TWC, TV, kao i terasu sa garniturom za sedenje.

VILA GREGORY

Svi smeštajni kapaciteti se nalaze u visokom prizemlju i na prvom spratu, a namenjeni su za smeštaj tri do pet osoba. Svaki studio/apartman  ima opremljen kuhinjski deo, kupatilo/wc, terasu, TV, WiFi internet i klima uređaj (uključen u cenu aranžmana). Posteljina i peškiri (jedan peškir po osobi) su sastavni deo svake smeštajne jedinice i menjaju se jednom tokom boravka gostiju. Objekat poseduje privatni parking.

VILA IOANNIS PARADISE

Vila Ioannis Paradise se nalazi na izlazu iz Pefkohorija ka Paljuriju, na oko 450 metara udaljenosti od plaže. Objekat je idealan za miran odmor. Poseduje bazen sa izdvojenim delom za decu, pool bar sa velikim izborom pića, parking, wi-fi. U ponudi su dvokrevetni, trokrevetni, četvorokrevetni studiji, kao i petokrevetni apartmani.

VILA ISKRA

Iskra Apartmants je potpuno nova vila na tržištu, prvi put prima goste u sezoni 2019.Vila se posebno izdvaja po svom kvalitetu opremljenosti. Nalazi se kod crkve u Pefkohoriju,  na 400 m od mora. Vila ima smeštajne kapacitete: nisko prizemlje, prvi i drugi sprat, a strukture smeštaja su: studija i apartmani ( francuski ležaj i sofa na razvlačenje ) i mezonete ( dva francuska ležaja i sofa na razvlačenje ). Svaka smeštajna jedinica poseduje dobro opremljenu veliku kuhinju, terasu, kupatilo, tv, wi-fi, ležajeve standardnih dimenzija i klima uređaj čije se korišćenje dodatno naplaćuje na licu mesta 5€ dnevno. Vila ima parking prostor ( parking prostor je na 200m od vile ). U vili nema peškira.

VILA LENA

Vila Lena nalazi se preko puta naše poznate vile Nevenakis, na 400 metara od plaže i 400 metara od samog centra Pefkohorija. Poseduje prostrano, travnato dvorište. Vila Lena nema privatni parking, ali ispred vile ima prostor za parkiranje. Luksuzno opremljeni dupleksi koji se nalaze u prizemlju, pružaju gostima potpunu udobnost.

VILA LUX TALASA BEACH

Vila se nalazi blizu plaže, na udaljenosti od oko 50 metara. Vila raspolaže kompletno renoviranim, moderno uređenim apartmanima predviđenim za smeštaj pet osoba (grčki bračni krevet u spavaćoj sobi, drugi bračni krevet u prostoriji u kojoj je smešten i pultom odvojen kuhinjski deo opremljen za predviđen broj osoba kao i pomoćni ležaj). Svi apartmani su klimatizovani (uz doplatu na licu mesta), smešteni su na prvom spratu vile i poseduju kompletno opremljenu kuhinju za predviđen broj osoba, TV, TWC i terasu sa garniturom za sedenje. Odličan izbor za porodice sa decom.

VILA NADIA

Vila Nadia je smeštena na plaži u centralnom delu Pefkohorija nadomak mola, sa bočnim pogledom na more. Vila raspolaže apartmanom predviđenim za smeštaj tri osobe (grčki bračni i standardni krevet u spavaćem delu, dok je kuhinjski deo odvojen vratima). Svi apartmani su klimatizovani (uz doplatu), poseduju TV, TWC i terasu sa garniturom za sedenje. Poseban ugođaj koji gostima omogućava smeštaj u ovoj vili je bočni pogled na more koji se pruža sa terase kao i blizina šetališta.

VILA NEVENAKIS

Vila Nevenakis je novoizgrađeni objekat u mirnom delu, koji se nalazi na 400 metara od plaže i isto toliko od samog centra Pefkohorija. U neposrednoj blizini nalazi se supermarket, na svega 50 metara udaljenosti. U našoj ponudi za vilu Nevenakis imamo četvorokrevetne apartmane koji se nalaze u visokom prizemlju i sastoje se od dnevne i spavaće sobe.