Prikazani svi od ukupno 12 rezultata

HOTEL STAR PARADISE 3*

Hotel poseduje recepciju, bazen oko koga se nalaze ležaljke i suncobrani, pool bar i roštilj, koji je gostima na raspolaganju. U našoj ponudi su dvokrevetna, trokrevetna i četvorokrevetna studija, smeštena u prizemlju, na prvom ili drugom spratu. Svi studiji imaju opremljen kuhinjski deo, kupatilo/wc, terasu, TV, Wi-Fi i klima uredjaj (uračunat u cenu aranžmana). U neposrednoj blizini hotela nalazi se javni parking. Za poslednji dan obezbeđen je prostor za odlaganje prtljaga.

KUĆA ALFA ALFA

Kuća Alfa Alfa nalazi se na najboljoj lokaciji na oko 30m od gradske plaže u najlepšem delu Neos Marmarasa u neposrednoj blizini igrališta. Kuća je u rustičnom stilu. Većina studija i apartmana imaju prelep bočni pogled na more. Svi imaju SAT TV, WIFI kao i klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu. Studiji na drugom spratu su manje kvadrature i imaju prolaznu terasu zbog čega imaju i nižu cenu.  

KUĆA ANESIS

Kuća Anesis se nalazi na jednoj od najboljih lokacija u Neos Marmarasu, na samo 200m od gradske plaže. Studiji za 2-3 osobe se nalaze u niskom prizemlju, na prvom, drugom i trećem spratu. Svi imaju TV, WIFI i klima uređaj čije se korišćenje posebno doplaćuje. Određeni studiji imaju terase manje kvadrature ili terase sa pogledom ka zidu pa su zato i cenovno izdvojeni i povoljniji.  

KUĆA DIOSKURI

Nalazi se na oko 160m od Paradiso plaže, a na nešto više od 800m od centra Neos Marmarasa. Studiji, apartmani i duplex nalaze se u prizemlju i na prvom spratu. Svi imaju SAT TV, bežični internet kao i klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu. Terase su prostrane. Kuća ima dvorište sa manjim prostorom uređenim za dečiju razonodu. Ispred kuće postoji neograđeni prostor za parkiranje. Prilikom zamene posteljine na pola smene organizovano je i čišćenje smeštaja.
 

KUĆA ELLI

Nalazi se u manjoj ulici na oko 20m od najlepšeg trga odakle polaze izletnički brodići i na oko deset minuta do glavne gradske plaže. U ponudi su trokrevetni studiji na prvom spratu. Svi imaju TV, signal za besplatno korišćenje bežičnog interneta i klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu. Ovo je jedan od najpovoljnijih smeštaja u Neos Marmarasu.
 

KUĆA KARAJANIS

Nalazi se na oko 180m od Paradiso plaže, a na 800m od centra Neos Marmarasa. Apartmani se nalaze u prizemlju i na prvom spratu. Svi imaju SAT TV, signal za besplatno korišćenje bežičnog interneta i klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu. Svakom apartmanu pripada jedno parking mesto.
 

KUĆA NEFELI

Nalazi se na uzvišenju na 270m od Paradiso plaže, a na oko 500m od centra Neos Marmarasa. U ponudi su studiji za 2-3 osobe i apartmani za do 5 osoba, koji se nalaze u prizemlju, na prvom i drugom spratu. Većina ima prelep pogled na more. Svi studiji imaju TV, signal za besplatno korišćenje bežičnog interneta kao i klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu.
 

VILA SIMONITIKO APARTMENTS

Simonitiko Apartments se nalazi u zalivu Simonitiko na oko 13km udaljenosti od Neos Marmarasa i na oko 15km udaljenosti od Toronija Vila Simonitiko Apartments poseduje veliko, uređeno dvorište sa bazenom koji ima odvojeni deo za decu, ležaljke i suncobrane. Takođe, vila ima roštilj, tuš i prostoriju za odlaganje stvari koji su na raspolaganju gostima. Ispred vile je prostor za parkiranje. U sklopu vile su takođe đakuzi, sauna i veš mašina čije se koriščenje dodatno plaća na licu mesta. U našoj ponudi imamo dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne studije, kao i četvorokrevetne i šestokrevetne apartmane. Smeštajne jedinice se nalaze na visokom prizemlju, prvom i drugom spratu i imaju  komarnike. Vila je pokrivena wi-fi konekcijom (ruter je uglavnom u zajedničkoj prostoriji pa je signal slabog protoka). Sve smeštajne jedinice su novijeg datuma, lepo opremljene i sastoje se od čajne kuhinje (rešo sa dve ringle frižider, osnovno posuđe) koja je namenjena za pripremu lakih obroka, kupatila i terase sa garniturom za sedenje. Korišćenje klima uređaja je uračunato u cenu. Zamena peškira i posteljine je na 5 dana, dok je čišćenje svakodnevno. STROGO JE ZABRANJENO – upotreba tiganja kao i prženje ribe.

VILA SIMONITIKO GARDEN

Simonitiko garden se nalazi u zalivu Simonitiko na oko 13km udaljenosti od Neos Marmarasa i na oko 15km udaljenosti od Toronija Vila Simonitiko poseduje veliko, uređeno dvorište sa bazenom koji ima odvojeni deo za decu, ležaljke i suncobrane. Takođe, vila ima roštilj, tuš i prostoriju za odlaganje stvari koji su na raspolaganju gostima. Ispred vile je prostor za parkiranje. U sklopu vile su takođe đakuzi, sauna i veš mašina čije se koriščenje dodatno plaća na licu mesta. U našoj ponudi imamo dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne studije, kao i četvorokrevetne i šestokrevetne apartmane. Smeštajne jedinice se nalaze na visokom prizemlju, prvom i drugom spratu i imaju  komarnike. Vila je pokrivena wi-fi konekcijom (ruter je uglavnom u zajedničkoj prostoriji pa je signal slabog protoka). Sve smeštajne jedinice su novijeg datuma, lepo opremljene i sastoje se od čajne kuhinje (rešo sa dve ringle frižider, osnovno posuđe) koja je namenjena za pripremu lakih obroka, kupatila i terase sa garniturom za sedenje. Korišćenje klima uređaja je uračunato u cenu. Zamena peškira i posteljine je na 5 dana, dok je čišćenje svakodnevno. STROGO JE ZABRANJENO – upotreba tiganja kao i prženje ribe.

VILA SISI

Vila Sisi se nalazi na 150m od mora, iznad fudbalskog stadiona, a na 300 m od gradske plaže. U neposrednoj blizini dobro opremljenog supermarketa kao i taverni. U ponudi su studiji za smeštaj 2 ili 3 osobe. Svi studiji i imaju TV, TWC, WiFi kao i kompletno opremljenu kuhinju, klima  uređaj (doplata od 3 eur dnevno). U sklopu dvorišta vila poseduje tuš.

VILA SULTANA

Vila Sultana je locirana u prvom redu, na svega 50 metara od gradske plaže. Poseduje dvokrevetna i trokrevetna studija, kao i četvorokrevetne i petokrevetne apartmane, smeštene u prizemlju, na prvom, drugom ili trećem spratu. Svaka smeštajna jedinica ima opremljen kuhinjski deo, kupatilo/wc, TV, WiFi internet i klima uređaj (korišćenje uključeno u cenu aranžmana). Svi studiji i apartmani imaju terasu ili prostor za sedenje sa garniturom, a većina ima pogled na more. Zbog izuzetno dobre pozicije, vila Sultana je preporuka za sve kategorije turista.

VILA ZEPPOS

Vila ima lift. U našoj ponudi su studija i apartmani namenjeni za smeštaj od 2 do 4 osobe, i nalaze se u prizemlju, na drugom ili trećem spratu. Studija i apartmani koji su u prizemlju i na drugom spratu imaju pogled na dvorište ili ulicu, dok apartmani na trećem spratu imaju bočni pogled na more. Svi smeštajni kapaciteti imaju opremljen kuhinjski deo, kupatilo/wc, terasu sa garniturom za sedenje ili prostor za sedenje u dvorištu vile, komarnike, WiFi internet, TV (bez srpskih kanala), klima uređaj (uključen u cenu). Posteljina i peškiri se menjaju na 5 dana.