Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.
Asprovalta

ASPROVALTA

 

Asprovalta se nalazi u blizini Soluna. Ovo je jedno od najpopularnijih letovališta, na kome borave turisti iz celog sveta. Čiste plaže i obilje zabave čine Asprovaltu idealnim letovalištem za porodični odmor ili odmor sa prijateljima ili kolegama.


Asprovalta studios

Predivan kompleks Asprovalta studio nalazi se na oko 350 m od plaže i na oko 120 m od centra grada, prodavnica i kafića. Vila poseduje 21 studio i veliko ogradjno dvorište. Studiji su raspoređeni u dva bloka zgrada na prizemlju, prvom i drugom spratu. Studiji su kompletno renovirani i poseduju opremljenu čajnu kuhinju, kupatilo, terasu klima uređaj koji se doplaćuje a licu mesta (5 eura), TV i Wi-Fi. Natkriveni parking, roštilj i igralište za decu su još neke od pogodnostikoje ovaj prelepi komples pruža svojim posetiocima.

Asprovalta Asprovalta Studios 2017Asprovalta Asprovalta Studios 2017

CENE SU PO OSOBI ZA 10 NOĆENJA SA AUTOBUSKIM PREVOZOM i   DECA DO 7 GODINA U PRATNJI DVOJE ODRASLIH IMAJU POPUST 30%

Vila Hristo

Vila Hristo nalazi se u centru grada na 30 m od glavog šetališta, iza kojeg se nalazi prelepa plaža. Vila raspolaže dvokrevetnim, trokrevetnim studijima, kao i četvorokrevetnim dupleksima. Svi studiji i dupleksi su opremljeni kuhinjom, kupatilom, TV i klima uredjajem koji se doplaćuje na licu mesta u iznosu od 5 eur dan.

Asprovalta Hristo 2017Asprovalta Hristo 2017

CENE SU PO OSOBI ZA 10 NOĆENJA SA AUTOBUSKIM PREVOZOM i   DECA DO 7 GODINA U PRATNJI DVOJE ODRASLIH IMAJU POPUST 30%