Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.
Egipat

HURGADA 

Najpoznatije egipatsko letovalište na Crvenom moru, koje je posebno poznato po lepoti svog koralnog blaga. Klimatski uslovi u Hurgadi su mnogo povoljniji u smislu niže temperature, što je za područje Afrike veoma bitno. Peščane plaže se pružaju duž cele oblasti ispred većine hotela, što nije slučaj sa drugim letovalištima na obalama Crvenog mora.

Podvodno bogatstvo Crvenog mora u ovom predelu omogućilo je da Hurgada postane omiljeno mesto ronilaca i zaljubljenika morske flore i faune. Većina hotela je sa izuzetno bogatim sadržajima, a sam centar mesta, kao i bogate istorijske lokacije u okolini, su lako pristupačne svim gostima ovog letovališta.  

PREUZMITE PONUDU

ŠARM EL ŠEIK

Najpoznatije i najekskluzivnije egipatsko letovalište. Ukras je obale Crvenog mora, na krajnjem jugu Sinajskog poluostrva. Izuzetan geografski položaj, zadivljujuće prirodno okruženje i povoljna klima učinili su da s vremenom izraste u jedno od najlepših i najpopularnijih letovališta u ovom delu sveta.

Šarm el Šeik, u prevodu „zaliv staraca“, pripada kategoriji modernih turističkih odrednica. Ovo je grad-hotel sa sezonom koja traje tokom cele godine. Fascinantne plaže i čudesni svet pod vodom čine ga privlačnim jednako kao i okruženje. Najviša tačka Sinajskih planina, Mojsijeva gora, udaljena je od Šarma 80 kilometara. Pažnju turista privlači i manastir svete Katarine, Nacionalni park "Ras Muhamed"...