Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.
Čanj

ČANJ

Čanj je malo turističko mesto smešteno između Bara i Budve, tačnije Petrovca, sa predivnom šljunkovitom plažom dužine 1200 m. Zbog lepote šljunka kojom je prekrivena, plaža je dobila ime Biserna Obala. Izolovano od glavnih saobraćajnica nudi uslove za prijatan i bezbedan odmor.

Pansion Adria II** 

Nalazi se u mirnom delu Čanja na 80m od plaže, tako da omogućava mir i tišinu turistima. Sastoji se od 1/2, 1/3, 1/4 soba, koji imaju sopstveno kupatilo, terasu, frižider, SAT TV, klima uređaj, WiFi, a većina ima pogled ka moru. Moderno opremljene sobe pružaju potpuni komfor i udobnost. U sobe možete ući posle 12h, a napuštanje soba je do 09h. Obezbeđen parking prostor uz sami objekat. U sklopu objekta je i recepcija koja pruža sve potrebne informacije, kao i prostrani restoran sa letnjom baštom u kojoj gosti mogu dobiti kvalitetne i sveže obroke domaće hrane od uvek nasmejanog i ljubaznog osoblja.

Cene su po osobi dnevno na bazi punog pansiona/polupansiona izražene u Eur

Pansion Adria IIPansion Adria II

 

Studio-apartmani LARA*** 

Nalaze se u mirnom delu Čanja na 80m od plaže, tako da omogućavaju mir i tišinu turistima. Sastoji se od dvokrevetnih, trokrevetnih i četvorokrevetnih studia, koji imaju sopstveno kupatilo, terasu, mini kuhinju sa kompletnom opremom, SAT TV, klima uređaj, WiFi. Ulazak je posle 12h, a napuštanje smeštaja je do 9h. Ishrana je u restoranu u sklopu objekta, gde vas u prijatnom ambijentu očekuje kvalitetna usluga domaće hrane od ljubaznog i nasmejanog osoblja.Objekat poseduje panoramski lift. Obezbeđen je parking prostor koji se ne naplaćuje. Objekat ima svoju plažu, gde se mogu iznajmiti suncobrani i ležaljke (cena kompeta 4eur dnevno, za uplaćenih 7-10 dana – 3eur dnevno, plaćanje na recepciji).

Cene su po osobi dnevno na bazi punog pansiona/polupansiona izražene u Eur

 

APARTMANI JADRANSKI BISER ****

Cene su po apartmanu dnevno u EUR

Apartmani Jadranski biserApartmani Jadranski biser

 

Hotel "Vila Babović" ***

udaljen 250 metara od najlepšeg dela plaže. Hotel "Vila Babović" ima 1/2, 1/3, 1/4 sobe i duplexe. Svaka soba poseduje sopstveno kupatilo, terasu, frigo-bar, TV, klimu. Duplex ima jedan ulaz i sastoji se od dve odvojene spavace sobe, ima jednu terasu, kupatilo, tv, klimu. Hotel "Vila Babović" ima svoj parking koji je besplatan za goste hotela.Korišćenje klima uređaja je uključeno u cenu. Ispred hotela nalazi se caffe bar gde gosti mogu koristiti besplatno wi-fi internet. Hotel "Vila Babović"  je renoviran 2013. godine i prema odluci Ministarstva turizma Crne Gore kategorisan sa 3***. Vreme obroka: doručak 07.30-09.30h, večera 18.30-20.30h.

Cene su izražene po osobi za boravak na bazi devet PP (doručak samousluživanje, večera – klasično usluženje izbor dva jela)

Vila Babović 2017Vila Babović 2017