Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.
Nesebar

NESEBAR

Na živopisnom poluostrvu, 35 km severno od lučkog grada Burgasa,  nalazi se Nesebar, grad koji se sastoji iz novog i starog dela, vezanih uskom prevlakom. Stari deo grada je sigurno svetski najpoznatiji deo Bugarske. Veliki broj kulturno-istorijskih spomenika i atraktivna arhitektura uvrstili su ovaj grad u svetsku kulturnu baštinu, pa je Stari Nesebar 1981 godine proglašen za grad-muzej i kao takav stavljen pod zaštitu UNESCO-a. U oba dela grada bezbroj je mesta koja nude zabavu i odlikuju se izuzetnom ugostiteljskom ponudom. Kulturne manifestacije daju Nesebaru poseban pečat i svrstavaju ga u evropske kulturne metropole.

 

CENOVNIK HOTELI

 

Vila Hronos

Nalazi se na 3-5 minuta od mora u centru grada, u blizini pošte. Raspolaže dvokrevetnim, trokrevetnim, četvorokrevetnim i petokrevetnim sobama. Svaka soba je opremljena frižiderom, televizorom, terasom, kupatilom sa TWC-om kao i klima uredjajem koji se doplaćuje na licu mesta u iznosu od 4 eur-a.

 

Vila HronosVila Hronos

 Cene su izražene u eurima po osobi na bazi 10 noćenja sa autobuskim prevozom
Termin označava datum polaska iz Beograda

Vila Nasko


Nalazi se na 3-5 minuta od mora u centru novog Nesebara. Raspolaže dvokrevetnim i trokrevetnim sobama. Svaka soba je opremljena frižiderom, kablovskom televizijom, terasom i kupatilom sa TWC-om. Svaka soba ima klima uredjaj koji se dodatno doplaćuje na licu mesta u iznosu od 4 EUR-a. Internet je dostupan kod recepcije.

 

Cene su izražene u eurima po osobi na bazi 10 noćenja sa autobuskim prevozom
Termin označava datum polaska iz Beograda

Vila NaskoVila Nasko