Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.
Mađarska

BUDIMPEŠTA

Budimpešta, veličanstvena prestonica, razbaškarena na dve obale Dunava jer je nastala spajanjem dva grada Budima i Pešte, brižno čuva uspomene svoje slavne prošlosti. Ova voljena i obožavana lepotica koja s pravom nosi epitet “kraljica Dunava” je i danas okićena raskošnim mostovima, građevinama vanvremenske lepote, moćnom Citadelom I čudnovatim vidikovcem. Predivna, temperamentna i pulsirajuća u svako doba godine je nepogrešiv izbor za najbliži, nestvarni predah od svakodnevnice.

 

 

Hotel Aquaworld Resort Budapest ****

 

 Lokacija

Nalazi se u severnom delu Budimpešte na autoputu M0 u blizini mosta Međeri. Otvoren je 2008 godine na prostoru od 8 hektara.

Hotelska ponuda

Hotel ima 261 smeštajnu jedinicu (223 sobe, 28 junior suita, 8 apartmana, 2 predsednicka apratmana) koje se nalaze u glavnoj zgradi i 48 dvosobnih i trosobnih apartmana koji se nalaze u apartmanskoj zgradi, koja je hodnikom povezana sa glavnom zgradom. Hotel poseduje otvoreni parking, garažu, restoran, pub sa velikom terasom, lobby kafe bar, kafe bar na bazenu, kongresni centar za 1000 osoba besplatan transfer hotel-trg Heroja-hotel. Zabavni centar je povezan sa hotelom i nalazi se ispod apartmanske zgrade. Poseduje salu za projekciju filmova, plazma TV, DVD, sobu za igranje karata, bilijar, aparati sa igricama, zabavnu prostoriju za decu.Aquaworld je jedan od najvecih tematskih vodenih parkova u Evropi, sa direktnim pristupom iz hotela. Raznovrsni sadržaji garantuju dobru zabavu za posetioce svih uzrasta tokom cele godine: planinska reka, 11 tobogana sa ukupnom dužinom od 1 km, vodene površine namenjene sportskim rekareativcima, 3 metra visoka kula sa skakaonicom, bazen sa talasima, bazen za surfovanje, nekoliko dakuzi bazena, kneipp. Zatvoreni bazeni ovog kompleksa su povezani sa otvorenim bazenom koji se greje. Kompleks ima restoran i bar, poseban deo “Svet sauna”, garderobu, toalete, terasu za suncanje, ležaljke. Poseban deo vodenog parka „Kid’s World“ specijalno je dizajniran i namenjen najrazlicitijim potrebama i zabavi za decu i sastoji se od bazena razlicitih dubina, decijih tobogana, kuce za igranje, prostori za proslave.

Hotelski Wellness centar (otvoren svakog dana od 07.00 do 22.00) ima: zatvoreni relax bazen, otvoreni bazen koji se greje, mandala kupalište, saune, parna kupatila, hamam, fitness salu sa savremenim spravama uz asistenciju strucnog trenera, teniske terene, teren za odbojku, skvoš, frizerski i kozmeticki salon, vodene i rucne masaže, stomatološku ordinaciju.

Hotel Aquaworld Resort Budapest **** kompletna ponuda

SEGEDIN

Aquapolis jedan je od najvećih kupališnih kompleksa u Evropi koji može da primi do 3000 ljudi. Sadrži zabavni i welness program za svaki uzrast, unutrašnje i spoljnje bazene ukupne površine od 4400 m², najveći tobogan u Evropi (30 metara visine i 272 metra dužine), koji je otvoren tokom cele godine. Aquapolis sadrži saune, sobe za masažu, „tihi wellness“ (zona za relaksaciju za starije od 16 godina sa sledećim uslugama: bazen za razonodu i penušavu kupku, finska sauna, infra sauna, parna komora, solna komora, tepidarij, aroma soba, spoljna sauna, mogućnost korišćenja 3 sata u toku dana, WiFi internet), dečje bazene, „baby world“, parnu kabinu, slanu kabinu, aroma kabinu. Sve sadržaje u Aquapolis-u je moguće koristiti besplatno u toku dana ukoliko se koristi hotelski smeštaj.

HOTEL FORRAS ****,  AQUAPARK AQUAPOLIS

 

Hotel Forras 4* u Segedinu, je u potpunosti klimatizovan i raspolaže sa 196 soba, od toga 162 prostrane dvokrevetne sobe sa mogućnošću pomoćnih kreveta, od kojih se oko dvadesetak mogu povezati u porodične sobe, a 5 soba je namenjeno za goste sa invaliditetom. U cenu je uključeno korišćenje susednog Aquapolisa, najvećeg vodenog parka u Madjarskoj koji zauzima površinu od preko 4.400 kvadrata

Sadržaj: centar za kuglanje sa četiri staze i šankom za piće, bilijarski salon, dečiju sobu za igranje, Židro salon za negu lepote sa frizerskim i kozmetičkim uslugama, solarijum, zatim usluge manikira i pedikira.

 

PREUZMITE PONUDU

BANJA ĐULA

 

Banja Đula se nalazi na samom jugoistoku zemlje. Od Novog Sada udaljena je  oko 250 kilometara, od Beograda 350 kilometara.Jedan je od najstarijih i najpoznatijih banjskih i termalnih centara u Madjarskoj. Poznata je po svojih šest termalnih izvora, a termalna voda u banji se preporučuje za lečenje poremećaja motorike, nervnih bolesti, kod poremećaja pri varenju i ginekoloških problema. 

                                                     

HOTEL ERKEL DIRER-PREUZMITE PONUDU     

HOTEL ERKEL MUNKACSY-PREUZMITE PONUDU                   

Hotel ErkelHotel Erkel